Toto rodinné vinařství z vesnice Zöbing v Kamptalu vede k úspěchu spolupráce již tří generací rodiny Brandlů. Nyní Elisabeth a Johann přinášejí zkušenost a tradici a Petra a Günther nové myšlenky, čerstvý pohled a energii. V rodinné tradici bude dále pokračovat Stefan (syn Günthera a Petry), který je absolventem vinařské školy v nedalekém Kremsu.
Oblast, kde se nachází vinařství rodiny Brandlů, v místě, kde řeka Kamp opouští úzké údolí Waldviertel a teče dolů na jih, je ideální pro vinohradnictví. V noci jsou větry ze severu důvodem velkého poklesu teplot, zatímco během dne sluneční paprsky intenzivně zahřívají horské stěny a terasy. Tyto klimatické podmínky, stejně jako klid řeky Kamp, tvoří jejich vína. Zejména Veltlínské zelené a Ryzlink rýnský, speciality rodiny Brandlů, si nevychutnáte nikde lépe než v této oblasti. Vína z produkce vinařství Brandl získávají pravidelně ocenění a vysoká hodnocení (např. Vinaria a Falstaff).
Mezi největší úspěchy tohoto vinařství patří to, že se Riesling Kogelberg 2011 stal prvním neněmeckým vítězem prestižního ocenění evropský ryzlink 2012 - The best of riesling. Za zmínku také stojí to, že se Riesling Terrassen z vinařství Brandl stal dva roky po sobě vítězem Langenloiser Champion- což se do té doby žádnému vinařství z Kamptalu nepodařilo.
Toto rodinné vinařství z Langenlois v Kamptalu vzniklo již v r. 1856. V roce 1936 zde zasadili své první veltlínské zelené v údolí. V 50. letech 20. století došlo k modernizaci a rozšíření vinařství.Od roku 1980 je vinařství v rukou již čtvrté generace. Ludwig Hiedler a jeho španělská manželka Maria Ángeles rozšířili a pozvedli rodinnou firmu na mezinárodně uznávané špičkové vinařství.
V roce 1992 spolu s dalšími renomovanými firmami v regionu založili sdružení "Austrian Traditionsweingüter". Deklarovaným cílem členů je klasifikovat nejlepší tradiční vinice v Podunají takové, které naplňují charakteristiky svého regionu, jeho půdu, podnebí a odrůdy vína.
Hiedlerovi se snaží vyjádřit ve svých vínech poctivý obraz přírody. Žijí s vědomím, že velká vína mohou vyrůst pouze na Velké vinice (erste lage). Výběr té správné révy, která využije potenciál půdy.
Zavázali se k udržitelnosti. K pečlivému využívání zdrojů, které mají k dispozici. Ruční péče o vinici, využívání kompostu, výsadba barevných kvetoucích rostlin, divokých bylin a přirození nepřátelé škůdců révy zajistiťují zdravé vinice. Udržují přírodní kvasinkovou flóru vinné révy a hroznů. To je rozhodující pro následující spontánní fermentaci ve sklepě. Pečlivý výběr na vinici patří k jejich filizofii bezpodmínečné kvality.
Toto vinařství patří mezi nejlepší vinařství Rakouska (Falstaff 2017/18 - 4 hvězdy)